dimecres, 24 d’octubre del 2012

Arròs amb verdures i carn


Avui la cosa va d’arròs; us explicarem com fer un plat molt complet, amb carn i verdures que estarà per llepar-vos els dits.

Els ingredients necessaris per a quatre persones són:
· 4 tasses (de cafè) d’arròs bomba.
· Mitja ceba.
· 2 tomàquets petits.
· 1 pebrot verd.
· 1 pebrot vermell
· Aigua.
· 100 grams de xampinyons.
· ¼ de conill.
· ¼ de pollastre.*
* Si es prefereix pot ser només conill o pollastre, o una altre carn. Nosaltres creiem que d’aquesta manera agafa més gust.

Elaboració
Primer de tot tallarem la ceba, els pebrots i els xampinyons en làmines fines, un cop ho tinguem ho aboquem a una paella amb oli (l’oli ha d'estar calent) i deixarem que es vagi fent mica en mica, a foc lent (durant uns 20 minuts aproximadament). Un cop tinguem els pebrots, la ceba i els xampinyons ben daurats, aboquem el pollastre i el conill en trossos petits. Deixem que es dori la carn i la retirem (d'aquesta manera ens serà més fàcil sofregir l'arròs).
A continuació aboquem l’arròs, i el sofregim perquè quedi daurat, i  afegim la carn.


Un cop ho tinguem llancem l'aigua (3 tasses per cada tassa d’arròs, és a dir 12 tasses) . Deixem que bulli tot, i ho mantenim a foc mig durant uns 15 minuts aproximadament.


Un cop hagin passat els 15 minuts, tanquem el foc, i deixem reposar l’arròs durant uns 5 minuts, i així s’acabarà de fer.



I desprès a servir-ho i a menjar!



Fins la propera i que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada