dijous, 11 d’octubre del 2012

Truita de verdures


Avui toquen verdures, més ben dit, una deliciosa truita de verdures per compartir amb qui més vulguis: el company de pis,  la xicota o fins i tot amb algun professor. Hem escollit les verdures que més ens agraden, però es poden fer amb les que preferiu o les que tingueu per casa. El resultat serà el mateix, molt bo.

Els ingredients necessaris per a dues persones són:
  • 3 ous.
  • 1 ceba tendra
  • 1 carbassó
  • ½ pebrot vermell.
  • 1 pebrot verd.
Elaboració
Primer de tot tallarem la ceba i el carbassó en làmines fines, un cop ho tinguem ho aboquem a una paella amb oli (l’oli ha d'estar calent) i deixarem que es vagi fent mica en mica, a foc lent. Un cop tinguem la ceba i el carbassó ben daurats els retirem, i en aquesta mateixa paella afegim el pebrot verd i vermell que haurem tallat en rectangles amb anterioritat. Un cop tenim els pebrots fets, batem tres ous en un plat i afegim totes les verdures. Aquest serà el resultat:



Ara ho afegim tot a una paella, i, a foc mitjà, s’anirà fent. Un cop feta per avall, doneu-li la volta (amb l’ajuda d’un plat), espereu que estigui ben cuita, i a menjar s’ha dit.

Aquest és el resultat del nostre plat d’avui.


I quina millor forma de presentar-lo que amb una mica de pa amb tomàquet.




Fins la propera i que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada