Avui toquen verdures, més ben dit, una deliciosa truita de verdures per
compartir amb qui més vulguis: el company de pis, la xicota o fins i tot amb algun professor. Hem
escollit les verdures que més ens agraden, però es poden fer amb les que
preferiu o les que tingueu per casa. El resultat serà el mateix, molt bo.
Els ingredients necessaris per a dues persones són:
- 3 ous.
- 1 ceba tendra
- 1 carbassó
- ½ pebrot
vermell.
- 1 pebrot
verd.
Elaboració
Primer de tot tallarem la ceba i el carbassó en làmines fines, un cop ho
tinguem ho aboquem a una paella amb oli (l’oli ha d'estar calent) i deixarem
que es vagi fent mica en mica, a foc lent. Un cop tinguem la ceba i el carbassó
ben daurats els retirem, i en aquesta mateixa paella afegim el pebrot verd i
vermell que haurem tallat en rectangles amb anterioritat. Un cop tenim els
pebrots fets, batem tres ous en un plat i afegim totes les verdures. Aquest serà
el resultat:
Ara ho afegim tot a una paella, i, a foc mitjà, s’anirà fent. Un cop feta per avall, doneu-li la volta (amb l’ajuda d’un plat), espereu que estigui
ben cuita, i a menjar s’ha dit.
Aquest és el resultat del nostre plat d’avui.
I quina millor forma de presentar-lo que amb una mica de pa amb tomàquet.
Fins la propera i que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada