dijous, 18 d’octubre del 2012

Orada al forn


Avui toca peix, orada al forn sobre un llit de patates i ceba. El peix, per si no ho sabíeu té un alt percentatge de proteïnes de tan bona qualitat com les de carn, però de més fàcil digestió.

Els ingredients necessaris per a 4 persones són:
  • 2 orades
  • 2 patates no gaire grans
  • 1 ceba tendra
  • 2 tomàquets madurs
  • Vi blanc
  • Oli
  • Sal
Elaboració
 Pel que a fa a la preparació, primer de tot posarem una base de patates (tallades molt fines) a la safata del forn.


Fiquem les orades a sobre i afegim la seva tallada i dos tomàquet rallats per damunt. Ho ruixem tot amb oli i aigua amb una mica de vi blanc. Introduïm la safata al forn, prèviament escalfat a uns 200 graus, i el deixem una mitja hora. Retirem i ja estarà llest per menjar.


Fins la propera i que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada