Avui toca peix, orada al forn sobre un llit de patates i ceba. El peix, per
si no ho sabíeu té un alt percentatge de proteïnes de tan bona qualitat com les
de carn, però de més fàcil digestió.
Els ingredients necessaris per a 4 persones són:
- 2 orades
- 2 patates no gaire grans
- 1 ceba tendra
- 2 tomàquets madurs
- Vi blanc
- Oli
- Sal
Elaboració
Pel que a fa a la preparació, primer de tot posarem una base de patates (tallades
molt fines) a la safata del forn.
Fiquem les orades a sobre i afegim la seva tallada i dos tomàquet rallats per
damunt. Ho ruixem tot amb oli i aigua amb una mica de vi blanc. Introduïm la safata al
forn, prèviament escalfat a uns 200 graus, i el deixem una mitja hora. Retirem
i ja estarà llest per menjar.
Fins la propera i que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada