dimecres, 17 d’octubre del 2012

Conill al forn


Avui us presentem un plat que requereix una mica més de dedicació del que estem habituats, però no per això és més complicat. Fer un conill al forn és senzill i us farà quedar bé si voleu distingir-vos com uns companys de pis ben trempats.
Els ingredients necessaris per a 4 persones són:
  • 1kg de conill trossejat
  • Orenga
  • Pebre
  • Sal
  • 1 ceba
  • Romaní
  • 1 rajolí de conyac
  • 2 cullerades de tomàquet fregit
  • 4 cullerades d’oli d’oliva

Elaboració
Pel que fa a l’elaboració, pot tenir una durada d’uns 80 minuts. Primer de tot cal escalfar el forn a 250 graus. Mentre s’escalfa, podem aprofitar per tallar la ceba a tires, i posar pebre i sal a totes dues bandes del conill trossejat.
Quan ho tenim tot a punt i el forn calent, agafem una safata de vidre i hi introduïm les 4 cullerades d’oli d’oliva. Col·loquem totes les peces del conill a dins, i hi escampem les dues cullerades de tomàquet fregit, la ceba ben repartida, el romaní i un rajolí de conyac.
Un cop fet tot això, només caldrà baixar el forn a 200 graus i posar-hi la safata durant 60 minuts aproximadament (pot semblar molta estona, però el conill és una carn més dura que el pollastre, per exemple).
Aquest és el resultat:



I quina millor manera de presentar-lo que amb unes patates fregides.


Fins la propera i que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada