Avui us presentem un plat que requereix una mica més de dedicació del que estem
habituats, però no per això és més complicat. Fer un conill al forn és senzill
i us farà quedar bé si voleu distingir-vos com uns companys de pis ben
trempats.
Els ingredients
necessaris per a 4 persones són:
- 1kg de conill trossejat
- Orenga
- Pebre
- Sal
- 1 ceba
- Romaní
- 1 rajolí de conyac
- 2 cullerades de tomàquet
fregit
- 4 cullerades d’oli d’oliva
Elaboració
Pel que fa a
l’elaboració, pot tenir una durada d’uns 80 minuts. Primer de tot cal escalfar
el forn a 250 graus. Mentre s’escalfa, podem aprofitar per tallar la ceba a
tires, i posar pebre i sal a totes dues bandes del conill trossejat.
Quan ho tenim tot a
punt i el forn calent, agafem una safata de vidre i hi introduïm les 4
cullerades d’oli d’oliva. Col·loquem totes les peces del conill a dins, i hi
escampem les dues cullerades de tomàquet fregit, la ceba ben repartida, el
romaní i un rajolí de conyac.
Un cop fet tot
això, només caldrà baixar el forn a 200 graus i posar-hi la safata durant 60
minuts aproximadament (pot semblar molta estona, però el conill és una carn més
dura que el pollastre, per exemple).
Aquest és el resultat:
I quina millor manera de presentar-lo que amb unes patates
fregides.
Fins la propera i que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada