dimecres, 10 d’octubre del 2012

Pasta a l’aglio e olio

Avui us presentem la nostra primera recepta; una manera original, senzilla i econòmica de gaudir d'un plat de pasta. Es tracta d'un plat molt sol·licitat als restaurants de cuina italiana, però que poca gent el veu tan accessible com realment és.

Els ingredients necessaris per a 4 persones són:

  •  2 dents d'all.
  •  6 cullerades d'oli d'oliva.
  • 2 “guindilles”
  • Julivert
  • 440 grams de qualsevol varietat de pasta.


Elaboració

Pel que a fa a la preparació, primer de tot posarem una olla amb aigua al foc. Quan aquesta estigui bullint llencem la pasta a l’olla i la deixem els temps necessari segons la cocció que ens indiqui a l'envàs.Posteriorment agafem una paella, aboquen 6 cullerades d'oli i afegim els dents d'all (trossejats) juntament amb les “guindilles” i les posem al foc.Un bon indicatiu per saber en quin moment és precís apagar el foc serà quant els dents d'all estiguin daurades. Llavors aboquem la pasta dins la paella i afegim el julivert i ho remenem tot. El resultat és aquest:



Sabem que no és una presentació espectacular, però el gust és bo i intens. Per completar-lo podeu afegir una mica de formatge rallat. Fins la propera i que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada