Avui us presentem
la nostra primera recepta; una manera original, senzilla i econòmica de gaudir d'un plat de pasta. Es tracta d'un plat molt sol·licitat als restaurants de
cuina italiana, però que poca gent el veu tan accessible com realment és.
Els ingredients
necessaris per a 4 persones són:
- 2 dents d'all.
- 6 cullerades d'oli d'oliva.
- 2 “guindilles”
- Julivert
- 440 grams de qualsevol varietat de pasta.
Elaboració
Pel que a fa a la
preparació, primer de tot posarem una olla amb aigua al foc. Quan aquesta
estigui bullint llencem la pasta a l’olla i la deixem els temps necessari
segons la cocció que ens indiqui a l'envàs.Posteriorment agafem
una paella, aboquen 6 cullerades d'oli i afegim els dents d'all (trossejats)
juntament amb les “guindilles” i les posem al foc.Un bon indicatiu
per saber en quin moment és precís apagar el foc serà quant els dents d'all
estiguin daurades. Llavors aboquem la pasta dins la paella i afegim el julivert i
ho remenem tot. El resultat és
aquest:
Sabem que no és una
presentació espectacular, però el gust és bo i intens. Per completar-lo podeu afegir una mica de formatge rallat. Fins la propera i que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada