dimarts, 6 de novembre del 2012

Aletes de pollastre al forn


Com varem comentar al anterior post, aquesta setmana us proposarem plats aptes per a celíacs, i avui toquen aletes de pollastre al forn. A part de ser un plat econòmic és molt saludable, ja que no utilitzarem res d’oli.

Els ingredients necessaris per a 4 persones són:
-          1 kg d’aletes de pollastre.
-          Sal.

Elaboració
Primer de tot rentem les aletes de pollastre a la pica, una per una, i si tenen greix o plomes les traiem, i les deixem escorre en un colador. Nosaltres les deixarem senceres, si voleu es poden tallar per la meitat.

Posem a escalfar el forn (10-15 minuts), i mentrestant col·loquem les aletes en una safata i hi afegim sal.
A continuació introduïm el recipient al forn, i el deixem durant una hora aproximadament, a 200 graus a dalt i avall. Depenent de si ens agraden més o menys torrades el temps variarà. I aquí teniu el resultat:

I la ració:

Fins la propera i que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada