Com varem comentar al anterior
post, aquesta setmana us proposarem plats aptes per a celíacs, i avui toquen
aletes de pollastre al forn. A part de ser un plat econòmic és molt saludable,
ja que no utilitzarem res d’oli.
Els ingredients necessaris per a
4 persones són:
-
1 kg d’aletes de pollastre.
-
Sal.
Elaboració
Primer de tot rentem les aletes
de pollastre a la pica, una per una, i si tenen greix o plomes les traiem, i
les deixem escorre en un colador. Nosaltres les deixarem senceres, si voleu es
poden tallar per la meitat.
Posem a escalfar el forn (10-15
minuts), i mentrestant col·loquem les aletes en una safata i hi afegim sal.
A continuació introduïm el recipient
al forn, i el deixem durant una hora aproximadament, a 200 graus a dalt i avall.
Depenent de si ens agraden més o menys torrades el temps variarà. I aquí teniu
el resultat:
I la ració:
Fins la propera i que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada