Avui us ensenyarem a cuinar un deliciosa i
saludable crema. Ja que ens trobem a la tardor, utilitzarem un producte de
temporada: la carbassa. És un plat senzill i ràpid de fer.
Els ingredients per a dues persones són:
-
1 porro.
-
350 grams de carbassa.
-
1 patata.
-
Llet.
-
Aigua.
-
1 ceba tendra.
Elaboració:
Primer de tot hem de buidar la carbassa, i
retirar tots els filaments i les pipes. Tallem la ceba, el porro, la patata i
la carbassa en trossos petits i ho fiquem en una olla amb oli calent.
Daurem els ingredients a foc lent; quan
estiguin ho cobrim amb aigua. Deixem que es vagi fent a foc lent durant uns 25
minuts, i remenem de tant en quant.
Podem afegir una mica d’aigua si veiem que ens
ha quedat molt espès. Un cop estigui fet ho passem pel turmix, i afegim una
miqueta de llet. I ja tindrem una exquisida crema de carbassa! Esperem que us
agradi. Per servir-lo podem afegir unes gotes d’oli i una miqueta d’orenga o alfàbrega.
Fins la propera i que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada