dijous, 22 de novembre del 2012

Crema de carbassa

Avui us ensenyarem a cuinar un deliciosa i saludable crema. Ja que ens trobem a la tardor, utilitzarem un producte de temporada: la carbassa. És un plat senzill i ràpid de fer.

Els ingredients per a dues persones són:
-          1 porro.
-          350 grams de carbassa.
-          1 patata.
-          Llet.
-          Aigua.
-          1 ceba tendra.

Elaboració:

Primer de tot hem de buidar la carbassa, i retirar tots els filaments i les pipes. Tallem la ceba, el porro, la patata i la carbassa en trossos petits i ho fiquem en una olla amb oli calent.

Daurem els ingredients a foc lent; quan estiguin ho cobrim amb aigua. Deixem que es vagi fent a foc lent durant uns 25 minuts, i remenem de tant en quant.

Podem afegir una mica d’aigua si veiem que ens ha quedat molt espès. Un cop estigui fet ho passem pel turmix, i afegim una miqueta de llet. I ja tindrem una exquisida crema de carbassa! Esperem que us agradi. Per servir-lo podem afegir unes gotes d’oli i una miqueta d’orenga o alfàbrega.



Fins la propera i que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada