dimarts, 20 de novembre del 2012

Pit de pollastre amb ceba caramel·litzada


Avui a la cuina de l'estudiant us ensenyarem a preparar un deliciós plat, que a part de ser molt fàcil de cuinar és econòmic, amb el qual quedareu dallò més bé.

Els ingredients necessaris per a 4 persones són:
-          4 pits de pollastre (sense filetejar)
-          4 cebes tendres (petites) o 2 (si són grans)
-          2 cullerades de farina

Elaboració:
Primer de tot tallarem la ceba en làmines fines, un cop ho tinguem ho aboquem a una paella amb oli (l’oli ha d’estar calent) i deixarem que es vagi fent mica en mica, a foc lent. Un cop la ceba estigui ben daurada la retirem.

Mentre es va fent la ceba, tallem els pits de pollastre en daus.

 A continuació els enfarinem; d’aquesta manera aconseguirem que al fer-los a la paella ens quedin daurats per fora i molt tendres per dins.

 Un cop tenim el pits de pollastre tallats i enfarinats ho aboquem a una paella amb oli, a foc mig. Deixem que es vagi fent, i quan veiem que estan daurats afegim la ceba, i ho remenem tot. I Aquest serà l’aspecte del nostre plat d’avui.

 I aquí us mostrem la presentació:

Fins la propera i que vagi de gust!

1 comentari: