Avui a la cuina de l'estudiant us
ensenyarem a preparar un deliciós plat, que a part de ser molt fàcil de cuinar
és econòmic, amb el qual quedareu dallò més bé.
Els ingredients necessaris per a 4
persones són:
-
4 pits de pollastre (sense filetejar)
-
4 cebes tendres (petites) o 2 (si són grans)
-
2 cullerades de farina
Elaboració:
Primer de tot tallarem la ceba en làmines
fines, un cop ho tinguem ho aboquem a una paella amb oli (l’oli ha d’estar
calent) i deixarem que es vagi fent mica en mica, a foc lent. Un cop la ceba
estigui ben daurada la retirem.
Mentre es va fent la ceba, tallem els
pits de pollastre en daus.
A continuació els enfarinem; d’aquesta
manera aconseguirem que al fer-los a la paella ens quedin daurats per fora i
molt tendres per dins.
Un cop tenim el pits de pollastre tallats
i enfarinats ho aboquem a una paella amb oli, a foc mig. Deixem que es vagi
fent, i quan veiem que estan daurats afegim la ceba, i ho remenem tot. I Aquest
serà l’aspecte del nostre plat d’avui.
I aquí us mostrem la presentació:
Fins la propera i que vagi de gust!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina