dimecres, 28 de novembre del 2012

Paninis

Avui us presentem una recepta molt fàcil, ideal fer-la quan ens sobri pa de l'hora de dinar i d'aquesta manera donar-li un altre ús. Es com si féssim una pizza, però utilitzant el pa com la base.

Els podem fer d'allò que ens vingui de gust, o el que tinguem per la nevera, a continuació us mostrem els que hem preparat nosaltres.

Els ingredients necessaris per a dues persones són:
- Una barra de quart.
- Dues llaunes de tonyina.
- Tomàquet.
- Pebrot escalivat 
- Formatges en làmines 
- Oli.
- Anxoves.

Elaboració:

Primer de tot tallem la barra de pa pel mig, i desprès dividim la barra en tres trossos. A continuació suquem el pa amb tomàquet i afegim una mica d'oli d'oliva.

Obrim les llaunes de tonyina, li traiem tot l'oli, i repartim la tonyina de forma equitativa. Seguidament afegim trossos de pebrot escalivat per sobre i alguna anxova. Col·loquem les làmines de formatge per sobre i ja ho tenim llest per ficar al forn.

A continuació fiquem els paninis a una safata al forn, durant 5 minuts a 180 graus. D'aquesta manera ens quedara el pa molt cruixent i els ingredients torrats.

Aquí us mostrem el resultat final:



Fins la propera i que vagi de gust!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada