dimarts, 13 de novembre del 2012

Pastís de salmó i tonyina


Estudiants! Què tal aquest dimarts tan fred? Avui us recomanarem una recepta diferent. Fer un pastís de salmó, si bé és complex per la quantitat d’ingredients que necessita, és senzill pel que fa a l’elaboració.

Ingredients
  •          1 Safata de salmó fumat d’uns 100 gr.
  •          1 Llauna de tonyina.
  •          4 Ous.
  •          1 llesca de pà.
  •          200 gr. de tomàquet.
  •          200 ml. de crema de llet.
  •          2 cullerades de mantega.
  •          4 llagostins.





Elaboració

Primer de tot hem de treure la crosta del pa. Agafant un bol, esmicolem el pa i l’evoquem, juntament amb la llauna de tonyina, els 6 ous batuts, els 200 ml. de tomàquet, els 200 ml. de crema de llet i les cullerades de mantega. Mentrestant, per guanyar temps podem anar escalfant el forn a màxima potència durant 10 minuts.

Ho batem tot perquè quedi una pasta uniforme. (En aquest moment podem afegir-hi també allioli si en som partidaris). És l’hora de posar tota la massa a un motlle, i deixar-ho uns 25 minuts al forn a 200 graus. Aquest és l’aspecte que ha de tenir abans d’entrar al forn.



Quan han passat aquests 25 minuts, el traiem i el deixem reposar. Cal recordar que aquest és un plat que se serveix fred.

Aquí teniu un suggeriment de presentació, amb els 4 llagostins al damunt, i tomàquet i maionesa a les vores.




Fins la propera i que vagi de gust!



1 comentari:

  1. Em podries aclarar si son 4 ous o 6, ja que als ingredients poseu 4 i a la elaboració 6, també poseu 200 gr de tomaquets i despres a la preparació poseu 200ml. Moltes gracies i endavant. M'encanta el vostre blog.

    ResponElimina