dimecres, 21 de novembre del 2012

Pollastre amb tomàquet picant


Avui us oferim una recepta alternativa a l’entrada que us vam oferir ahir. Tornem a utilitzar el pollastre com a ingredient estrella, però aquesta vegada hem simplificat més les coses.

Per a la seva preparació necessitarem el següent:

Ingredients
  • Pit de pollastre filetejat.
  • 200 ml. de salsa de tomàquet.
  • 2 Alls.
  • Pebrots en pols.
  • Oli d’oliva
  • Sal.

Elaboració

Posem una cassola amb una cullerada d’oli d’oliva i saltegem els filets de pollastre a foc alt. Aconseguirem que es daurin per fora, però deixar-los tendres per dins. Els posem a una safata a la vora, ja que els necessitarem posteriorment.

A la mateixa cassola, afegim una mica més d’oli i fregim un parell de dents d’all, que haurem tallat a tires amb antelació.
Immediatament afegim la salsa de tomàquet i una culleradeta de pebrots en pols. Deixem que es sofregeixi tot junt un minut, i introduïm el pit de pollastre dins la salsa perquè s’escalfi tot junt.



*Variant: Si el que volem és que la salsa sigui més forta, podem afegir-hi mitja ceba en el mateix moment que cuinem l’all.

Aspecte del pit de pollastre amb tomàquet picant.

Desitgem que us agradi. Podeu dir-nos la vostra en aquest mateix blog.

Fins la propera i que vagi de gust!




1 comentari:

  1. Senzill, ràpid, bo i econòmic!!! Molt bona iniciativa, la d'aquest blog! Ara els estudiants no tenim excusa per canviar de plat cada dia... :)!

    ResponElimina