Avui us oferim una recepta alternativa a
l’entrada que us vam oferir ahir. Tornem a utilitzar el pollastre com a
ingredient estrella, però aquesta vegada hem simplificat més les coses.
Per a la seva preparació necessitarem el següent:
Ingredients
- Pit de pollastre filetejat.
- 200 ml. de salsa de tomàquet.
- 2 Alls.
- Pebrots en pols.
- Oli d’oliva
- Sal.
Elaboració
Posem una cassola amb una cullerada d’oli d’oliva i saltegem els filets de
pollastre a foc alt. Aconseguirem que es daurin per fora, però deixar-los
tendres per dins. Els posem a una safata a la vora, ja que els necessitarem
posteriorment.
A la mateixa cassola, afegim una mica més d’oli i fregim un parell de dents
d’all, que haurem tallat a tires amb antelació.
Immediatament afegim la salsa de tomàquet i una culleradeta de pebrots en
pols. Deixem que es sofregeixi tot junt un minut, i introduïm el pit de
pollastre dins la salsa perquè s’escalfi tot junt.
*Variant: Si el que volem és que la salsa sigui més forta, podem afegir-hi mitja ceba en el mateix
moment que cuinem l’all.
![]() |
Aspecte del pit de pollastre amb tomàquet picant. |
Desitgem que us agradi. Podeu dir-nos la vostra en aquest mateix blog.
Fins la propera i que vagi de gust!
Senzill, ràpid, bo i econòmic!!! Molt bona iniciativa, la d'aquest blog! Ara els estudiants no tenim excusa per canviar de plat cada dia... :)!
ResponElimina