dilluns, 8 d’octubre del 2012

Qui som?


Benvinguts a la cuina de l'estudiant! Som dos estudiants de publicitat i relacions públiques, l'Uri i l'Albert, amants de la cuina i amb moltes inquietuds culinàries. Es per això que hem volgut crear aquest blog. Aquest pretén ser un lloc web que sigui de gran ajuda pels estudiants, ja que s'aniran penjant diverses receptes, com duu a terme una dieta equilibrada, es faran entrevistes a diverses persones, ... Farem tot el possible perquè participeu de manera activa. L'actualitzarem diàriament, fins la propera i que vagi de gust.

TfDVV8Ju3VNwC5XwxojQy6G_mg

3 comentaris:

  1. Bones!!!!!!

    Molt interessant aquest blog la veritat!! Ens serà molt útils a tots aquells estudiants que cada migdia ens plantem a la cuina sense saber que fer per dinar!! Aniré passant per aquí haviam si suggeriu bones receptes! :)

    petonets

    ResponElimina
  2. Ens alegrem que pugui ser del teu interès Carla, i que vagis passant per aquí de tant en quant. Si t'agradaria saber com fer alguna recepta determinada o saber informació sobre com preparar algun plat en especial, ja saps, aquí estem!Fins la propera i que vagi de gust!

    ResponElimina