dimecres, 31 d’octubre del 2012

Cigrons amb sofregit

Avui us presentem un plat molt complet i nutritiu. És molt fàcil de fer i ràpid, ja que utilitzarem cigrons de pot, i ho completarem amb un sofregit elaborat a partir de diverses verdures i una mica de xoriço. 
Els ingredients necessaris per a 4 persones són:

  •          1 pebrot vermell.
  •          1 pebrot verd.
  •          1 ceba tendra.
  •          Oli d’oliva verge.
  •          1 bon tros de xoriço picant (o dolç, depenent el gust).
  •          1 pot de cigrons (400 gr.) 
  •          Sal.
  •          Pebre.

Elaboració
Primer de tot hem de tallar les verdures i el xoriço en trossos petits. A continuació fiquen en una paella un raig d'oli d'oliva, deixem que s'escalfi i aboquem les verdures i el xoriço. Deixem el foc al mínim i que es vagi daurant de mica en mica.
Aquest serà el resultat:



A continuació aboquem els cigrons a la paella, pugem el foc una mica i anem remenant contínuament  En 10 minuts tindran aquest magnífic aspecte.


Ara tocarà servir. Nosaltres us proposem que ho acompanyeu de mongetes tendres i d'aquesta manera encara tindreu un plat més complet. Que aprofiti!



Fins la propera i que vagi de gust!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada