dimarts, 23 d’octubre del 2012

Daus de meló amb llimona caramel•litzada


Hola de nou! Avui us volem presentar la que possiblement serà la millor recepta en relació a la seva dificultat i qualitat. Es tracta d'uns postres més aviat estiuencs, frescs, suaus, deliciosos i ràpids (només requereix uns 5-10 minuts) 

Per dur-los a terme només necessitarem 3 ingredients:

-1 Meló verd.
-2 Llimones.
-200 grams de sucre.

Elaboració

Primer de tot hem d'aconseguir fer un suc amb les dues llimones. Per això, caldrà exprimir-les bé. Posteriorment agafarem uns 100 grams de sucre i els barrejarem amb el suc de llimona. El sucre matarà una mica el gust àcid de les llimones, i d'aquesta manera també s'aconsegueix una massa més caramel·litzada i més fàcil d'impregnar-se al meló.

El pas que ens quedarà fer serà el de tallar el meló a daus. El meló ha de ser verd, perquè si provéssim de fer la mateixa recepta amb un meló groc ens quedarien uns postres extremadament dolços. Un cop l'haguem tallat,  l'introduïm al bol en el qual havíem posat la barreja de llimona caramel·litzada i el deixem reposar una mica perquè absorbeixi el suc. 5 minuts més tard, repartim els 100gr. de sucre restant per sobre dels daus de meló. Ja tenim el plat llest.





Aquest és l'aspecte d'aquests ràpids i gustosos postres. Però també proposem una altra variant a l'hora de tallar el meló: partir-lo per la meitat i amb una eina per fer boles de gelat anar extraient tot el meló de manera que quedin tots els trossets de forma rodona. Això ja només depèn de vosaltres i de com us agradi més la presentació. Esperem que ho gaudiu!

Fins la propera i que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada