Aquí us deixem una recepta senzilla i molt fàcil de
fer, on els ingredients necessaris són bàsics (exceptuant les masses de
crestes) en la cuina d’un estudiant.
Els ingredients necessaris per a 16 crestes són:
- 3 llaunes de tonyina
- 2 ous durs
- Salsa de tomàquet (unes 8 cullerades soperes)
- 16 masses de crestes (mida gran)
- Un pot d’olives
- 1 ou per pintar les crestes
Elaboració
Primer de tot s’han de fer els ous, per fer-los s’han
de posar en una cassola amb aigua freda i un cop comenci a bullir deixar-los
uns 12 minuts. Deixeu-los refredar, peleu-los i talleu-los en trossos petits. Fiqueu
els ous en un bol, afegiu la salsa de tomàquet, les olives tallades i la
tonyina. Mescleu-ho tot. Agafeu les masses de crestes i poseu en el centre una
cullerada de la mescla.
Vigileu de no posar gaire quantitat perquè sinó us
costarà tancar les crestes.
Uniu els dos extrems de la cresta i tanqueu-les bé ajudant-vos
amb els dits. Desprès premseu la vora amb una forquilla; d’aquesta manera us
quedaran totalment tancades.
Poseu a escalfar el forn; mentrestant pinteu totes
les crestes amb un ou batut, farà que us quedin més lluents i cruixents.
Fiqueu totes les crestes pintades a la safata, i cap
al forn.
I ara les deixem durant uns 15 minuts a uns 200 graus
i aquí teniu el resultat:
Aquí us deixem la presentació del plat, amb dues
patates al caliu d’acompanyant! Que aprofiti.
Fins la propera i que vagi de gust!
Hola!
ResponEliminaTrobo molt interessant el vostre blog, ja que hi ha molts estudiants que cada dia ens trobem davant del mateix dilema: Què em faig per dinar?. Personalment, aquest blog em servirà per agafar idees i variar els meus plats durant la setmana.
Una abraçada.