dimarts, 16 d’octubre del 2012

Crestes de tonyina


Aquí us deixem una recepta senzilla i molt fàcil de fer, on els ingredients necessaris són bàsics (exceptuant les masses de crestes) en la cuina d’un estudiant.

Els ingredients necessaris per a 16 crestes són:
  • 3 llaunes de tonyina
  • 2 ous durs
  • Salsa de tomàquet (unes 8 cullerades soperes)
  • 16 masses de crestes (mida gran)
  • Un pot d’olives
  • 1 ou per pintar les crestes


Elaboració

Primer de tot s’han de fer els ous, per fer-los s’han de posar en una cassola amb aigua freda i un cop comenci a bullir deixar-los uns 12 minuts. Deixeu-los refredar, peleu-los i talleu-los en trossos petits. Fiqueu els ous en un bol, afegiu la salsa de tomàquet, les olives tallades i la tonyina. Mescleu-ho tot. Agafeu les masses de crestes i poseu en el centre una cullerada de la mescla.



 Vigileu de no posar gaire quantitat perquè sinó us costarà tancar les crestes.

Uniu els dos extrems de la cresta i tanqueu-les bé ajudant-vos amb els dits. Desprès premseu la vora amb una forquilla; d’aquesta manera us quedaran totalment tancades.  



Poseu a escalfar el forn; mentrestant pinteu totes les crestes amb un ou batut, farà que us quedin més lluents i cruixents.



Fiqueu totes les crestes pintades a la safata, i cap al forn.


I ara les deixem durant uns 15 minuts a uns 200 graus i aquí teniu el resultat:



Aquí us deixem la presentació del plat, amb dues patates al caliu d’acompanyant! Que aprofiti.



Fins la propera i que vagi de gust!

1 comentari:

  1. Hola!

    Trobo molt interessant el vostre blog, ja que hi ha molts estudiants que cada dia ens trobem davant del mateix dilema: Què em faig per dinar?. Personalment, aquest blog em servirà per agafar idees i variar els meus plats durant la setmana.

    Una abraçada.

    ResponElimina