Ingredients
- 200 gr de farina sense gluten
- 1 cullerada de llevat.
- 1 ou.
- 100 gr. de sucre.
- 100 gr. de mantega.
- 2 cullerades de canyella en pols.
Elaboració
Barrejar l'ou amb el sucre, la mantega i la canyella. Afegir farina a poc a poc fins que tinguem una massa que no s’enganxi als dits. Embolicar en film transparent i deixar reposar el la nevera durant mitja hora.
Hem de posar la massa entre dos plecs de paper vegetal i pastar amb el corró fins a obtenir una capa el més fina possible.
Aquestes galetes es solen presentar molt fines, així que el sistema de "desenganxar" la massa del paper vegetal pot ser que no funcioni bé. Una solució és tallar amb les tisores, així solament cal desenganxar el paper de dalt i el de baix de la galeta i ens serveix perquè mantinguin la forma i a més perquè no s'enganxin a la safata del forn.
Introduir en el forn escalfat anteriorment a 180º i deixar fins que estiguin daurades. Finalment només ens queda tirar-hi un polsim de sucre i canyella.
Aquest és l'aspecte de la nostra recepta d'avui. Esperem que us motivi a provar-ho.
Fins la propera i que vagi de gust!
Fan molt bona pinta!! Però, em sembla que et falta alguna coseta...mmm xocolata??? ;)
ResponElimina