Hola de nou a tothom! Com està anant la setmana? Esperem que porteu bé
l’estrès d’aquest dies. Avui us presentem una recepta senzilla, nadalenca i
interessant, que com el seu propi nom indica és apte per a tots els públics i
butxaques.
Us preguntareu el motiu del seu peculiar nom. S’anomena així perquè
antigament els ingredients més assequibles econòmicament eren els que us
presentem a continuació. Com sabreu, per desgràcia, ens trobem en una situació
similar, i aprofitar tots els recursos possibles pot ser vital per a moltes
llars.
Ingredients
- 2 Patates
- 1 ceba
- 4 caps d'all
- 1 pastanaga
- 1 fulla d'api
- 1 nap
- 4 grapadets d'arròs
- 50 grams de cigrons cuits
- 50 grams fesols cuits
Elaboració
Es pela la patata i es talla l’aminada a trossets petits, el mateix es fa
amb els grans d'all, la pastanaga i el nap.
Es talla la ceba a daus petits, juntament amb l’api.
Es renta tot a raig d'aixeta.
Posem una olla amb aigua al foc, i quan bulli ho avoquem tot. Ho remenem ben remenat i quan torni a bullir, tirem l'arròs, un bon raig d'oli
i sal al gust.
Deixem coure fins que l'arròs i ho traiem del foc.
Hem de procurar servir-ho tot seguit amb la finalitat que l'arròs no es
passi i quedi massa espès.
Aspecte de l'escudella de pobre |
Fins la propera i que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada