dijous, 13 de desembre del 2012

Escudella de pobre

Hola de nou a tothom! Com està anant la setmana? Esperem que porteu bé l’estrès d’aquest dies. Avui us presentem una recepta senzilla, nadalenca i interessant, que com el seu propi nom indica és apte per a tots els públics i butxaques.

Us preguntareu el motiu del seu peculiar nom. S’anomena així perquè antigament els ingredients més assequibles econòmicament eren els que us presentem a continuació. Com sabreu, per desgràcia, ens trobem en una situació similar, i aprofitar tots els recursos possibles pot ser vital per a moltes llars.

Ingredients

  • 2 Patates
  • 1 ceba
  • 4 caps d'all
  • 1 pastanaga
  • 1 fulla d'api
  • 1 nap
  • 4 grapadets d'arròs
  • 50 grams de cigrons cuits
  • 50 grams fesols cuits


Elaboració
Es pela la patata i es talla l’aminada a trossets petits, el mateix es fa amb els grans d'all, la pastanaga i el nap.

Es talla la ceba a daus petits, juntament amb l’api.

Es renta tot a raig d'aixeta.

Posem una olla amb aigua al foc, i quan bulli ho avoquem tot. Ho remenem ben remenat i quan torni a bullir, tirem l'arròs, un bon raig d'oli i sal al gust. 

Deixem coure fins que l'arròs i ho traiem del foc.

Hem de procurar servir-ho tot seguit amb la finalitat que l'arròs no es passi i quedi massa espès.



Aspecte de l'escudella de pobre

Esperem que us serveixi d'ajuda i porteu a terme la recepta. Envieu-nos les vostres imatges al nostre facebook o twitter.

Fins la propera i que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada