dimecres, 12 de desembre del 2012

Remenat de pebrots, pernil i gambes


Avui us hem preparat un deliciós remenat d’ous amb pebrots del piquillo, gambes i pernil salat, un esplèndid plat que us pot servir com a entrat a les festes de Nadal.

Els ingredients necessaris per a quatre persones són:
-          16 pebrots del piquillo vermells.
-          200 grams de pernil salat.
-          1 dent d’all.
-          200 grams de gambes pelades.
-          8 ous
-          Oli d’oliva.

Elaboració
Primer de tot tallem els pebrots en tires primes i allargades. A continuació fiquem en una paella una mica d’oli i un all tallat en làmines molt fines, i afegim el pernil tallat i les gambes pelades.

Esperem que es daurin les gambes i el pernil, i afegim els pebrots i baixem una mica el foc. Deixem que es facin els pebrots de mica i en mica, i salem els ingredients. Per finalitzar afegim els ous i a foc lent els anem remenant fins que quallin.


Fins la propera i que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada