Avui us
hem preparat un deliciós remenat d’ous amb pebrots del piquillo, gambes i
pernil salat, un esplèndid plat que us pot servir com a entrat a les festes de Nadal.
Els
ingredients necessaris per a quatre persones són:
-
16 pebrots del piquillo vermells.
-
200 grams de pernil salat.
-
1 dent d’all.
-
200 grams de gambes pelades.
-
8 ous
-
Oli d’oliva.
Elaboració
Primer
de tot tallem els pebrots en tires primes i allargades. A continuació fiquem en
una paella una mica d’oli i un all tallat en làmines molt fines, i afegim el
pernil tallat i les gambes pelades.
Esperem
que es daurin les gambes i el pernil, i afegim els pebrots i baixem una mica el
foc. Deixem que es facin els pebrots de mica i en mica, i salem els
ingredients. Per finalitzar afegim els ous i a foc lent els anem remenant fins que
quallin.
Fins la propera i que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada