dimarts, 11 de desembre del 2012

Macarrons amb xistorra


Avui us hem preparat una recepta calòrica, amb molts hidrats de carboni, que amb el fred que fa i la feina que molts de vosaltres teniu és ideal per afrontar bé una tarda d’estudi.

Ingredients per a 2 persones:

400 gr. de macarrons.
1 xistorra.
1 ceba.
2 dents d'all.
1 pastanaga.
1 pebrot vermell.
500 cl de tomàquet triturat.
50 cl de vi blanc
Sucre.
Formatge emental.
Sal.
Pebre.
Oli d’oliva.
100 gr. de formatge per gratinar.

Elaboració

Primer de tot hem de bullir els macarrons i reservar-los en una safata apta per posar al forn.

Quan tenim la pasta a punt, hem de tallar la xistorra a trossets ben petits i col·locar-la a foc suau en una paella fins que deixi anar el greix. Quan veiem que aquesta ja està daurada, afegim els macarrons a la paella.

Posteriorment hem de picar les hortalisses i fregir (en una paella a part) la ceba i l'all fins que estiguin una mica daurats. Després caldrà afegir el pebrot, la pastanaga i el sucre. Passats 10 minuts afegir el vi, la sal, el pebre i el tomàquet, deixar cuinar 30 minuts.

Ja només queda barrejar a poc a poc la salsa juntament amb els macarrons, posar el formatge filetejat al damunt i col·locar-ho al forn 10 minuts perquè es gratini.


Aspecte dels macarrons amb xistorra un cop gratinats.


Això és tot! Esperem que us agradi la recepta i que la compartiu al nostre blog, facebook o twitter!

Fins la propera i que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada