divendres, 21 de desembre del 2012

Parla'ns de tu... amb Laura Ballesteros


Avui la nostra entrevista va dirigida a Laura Ballesteros, estudiant de 4t curs d'Humanitats. Ha viscut 3 anys en un pis d'estudiants a Salamanca, i actualment comparteix pis a Florènia amb una beca Erasmus. Això és el que ens ha explicat:

Un ingredient que no pot faltar a la teva nevera: la xocolata. 

La millor companyia per dinar: els meus amic de Palamós.

No te n'aniries mai a dinar amb... mai pots dir mai.

I si poguessis aniries amb... Mahatma Ghandi.

El teu plat favorit... Espaguetis amb qualsevol salsa.

Un vici... Menjar pasta crua.

Completa el refrany: A carn dura... dentadura!

Això és tot per avui. Esperem que ens aneu seguint tant a Facebook com a Twitter, i que seguiu participant en les nostres receptes.

Fins la propera i que vagi de gust!

1 comentari:

  1. jajajajajaja em pixo de riure amb l'entrevista! com si l'estigués veient... la veig dia si dia també menjant espaguettis crus... també macarrons i tirabuixons! tot i així no acabo d'entendre el..I si poguessis aniries amb... Mahatma Ghandi. jajaja petons i cuina!

    ResponElimina