Desprès del pont, torna la cuina de l'estudiant. Avui us ensenyem com preparar un deliciós plat, un típic plat madrileny que ha posat molt de moda Casa Lucio, i que es pot degustar en molts altres restaurants, ja sigui a Madrid o en qualsevol altre lloc. Amb aquesta recepta us volem demostrar lo fàcil que és preparar-los a casa.
Els ingredients necessaris per a quatre persones són:
- 8 patates mitjanes.
- 8 ous.
- Oli.
- Pernil salat.
- Xoriço.
Elaboració
Primer de tot em de pelar les patates, rentar-les i tallar-les en làmines de mig centímetre, més o menys. A continuació en una paella fiquem oli a escalfar i aboquem les patates quan estigui calent. Fregim les patates i les reservem.
Un cop tinguem les patates fem els ous, i quan els tinguem els fiquem a sobre de les patates i ho remenem tot. Posteriorment afegim trossets de pernil i de xoriço per sobre i ja tindrem un deliciós plat. Esperem que us agradin. Aquí teniu la presentació del plat:
Fins la propera i que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada