dilluns, 10 de desembre del 2012

Ous estrellats

Desprès del pont, torna la cuina de l'estudiant. Avui us ensenyem com preparar un deliciós plat, un típic plat madrileny que ha posat molt de moda Casa Lucio, i que es pot degustar en molts altres restaurants, ja sigui a Madrid o en qualsevol altre lloc. Amb aquesta recepta us volem demostrar lo fàcil que és preparar-los a casa.

Els ingredients necessaris per a quatre persones són:

- 8 patates mitjanes.
- 8 ous.
- Oli.
- Pernil salat.
- Xoriço.

Elaboració

Primer de tot em de pelar les patates, rentar-les i tallar-les en làmines de mig centímetre, més o menys. A continuació en una paella fiquem oli a escalfar i aboquem les patates quan estigui calent. Fregim les patates i les reservem.

Un cop tinguem les patates fem els ous, i quan els tinguem els fiquem a sobre de les patates i ho remenem tot. Posteriorment afegim trossets de pernil i de xoriço per sobre i ja tindrem un deliciós plat. Esperem que us agradin. Aquí teniu la presentació del plat:



Fins la propera i que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada