dimarts, 18 de desembre del 2012

Amanida de Nadal

Avui es ensenyem com preparar una deliciosa amanida, ideal per utilitzar d'entrant en els àpats d'aquestes festes nadalenques.

Els ingredients necessaris són:
- 1 escarola gran.
- 1 magrana.
- Oli d'oliva extra.
- Vinagre de Jerez.
- 8 nous.
- 1 taronja.
- Pinyons pelats.

Elaboració


Primer de tot desfullem l'escarola, la tallem en trossets i la rentem bé. A continuació desgranem la magrana, i li traiem totes les pelles groguenques, i pelem i tallem la taronja en trossos petits. En un bol posem la magrana, els talls de taronja i l'escarola i ho remenem tot bé, evitant que ens quedi la magrana al fons.


A continuació prepararem la vinagreta. Primer de tot pelem les nous i les fiquem en un morter i les triturem, i afegim tres parts d'oli d'oliva verge i una de vinagre de Jerez. Ho barregem tot i ho afegim al bol on teniem l'escarola, la magrana i la taronja. Per damunt afegim uns quants pinyons pelats. Aquí teniu el resultat, esperem que us agradi.


Fins la propera i que vagi de gust!


2 comentaris: