dimecres, 19 de desembre del 2012

Vichyssoise


Seguim amb les receptes nadalenques. Avui us hem preparat una vichyssoise com a entrant en els vostres àpats d'aquestes festes.

Ingredients:

  • 1 patata gran
  • 100 g de porros
  • 2 nous de mantega
  • ½ ceba
  • ½ got de llet
  • 2 gots de brou natural o preparat amb un glaçó diluït en la mateixa quantitat d'aigua calenta ( ½ litre)
  • ½ got de nata per cuinar
  • sal i pebre



Elaboració:


Pas 1: Pelar i trossejar la patata, els porros (solament utilitzar la part blanca) i la ceba.

Pas 2: Fondre la mantega en una cassola i *saltear la ceba fins que quedi transparent.

Pas 3: Afegir els porros i *saltear un parell de minuts més.

Pas 4: Afegir el brou, la patata, la llet, la sal i el pebre. Portar a ebullició. Tapar i deixar coure a foc lent durant 20 minutos.

Pas 5: Deixar refredar i passar per la batedora i afegir la nata. Una vegada aconseguida una barreja molt homogènia, rectificar de sal i pebre, i refrigerar. Servir molt freda.

Fins la propera i que vagi de gust!


Aspecte de la Vichyssoise.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada